Hoe werkt het?

Als klant van TEBE maken we jouw werk zo eenvoudig mogelijk. We ondersteunen je bij het samenstellen van een onderscheidende collectie, efficiënte bestellingen en succesvolle productpresentatie.

Feautured image for Hoe werkt het?

Mogelijkheden als klant

Registreer je eenvoudig als klant en ontdek hoe we onze dienstverlening aansluiten op jouw organisatie en jouw ambities. Ben je benieuwd hoe het werkt? We leggen het graag uit.

Kennismaking en inventarisatie

Na je online registratie neemt één van onze medewerkers contact met je op. In een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden, jouw wensen en sluiten we onze dienstverlening precies aan op jouw behoeften en kansen.

Image FFV 5173 - TEBE Tegelgroothandel

Log in met je eigen dealeraccount

Na de kennismaking ontvang je een unieke inlogcode voor ons dealerportaal. Hier vind je een overzicht van de tegelcollectie, de specificaties, alternatieve keuzes en voorraadinformatie. Bestellen gaat snel en eenvoudig. Bovendien kun je ook direct vanuit SIMAR bestellen.

Image IMG 1587 - TEBE Tegelgroothandel

Ontvang presentatieconcepten op maat

Iedere showroom is anders en iedere tegelspecialist heeft zijn eigen ambities. Wij zorgen voor presentatieconcepten en showroommonsters op maat. Altijd up-to-date en volledig. Zo ondersteunen we succesvolle verkoop.

Image IMG 1597 - TEBE Tegelgroothandel

Kies zelf je levertijd en locatie

TEBE levert binnen 24 uur in heel Nederland. Bij je eigen showroom, maar bijvoorbeeld ook bij jouw klant op locatie. Toch liever een andere leverdatum? Geef het door en wij zorgen voor een levering op het juiste moment en op de juiste plek.

Image IMG 1605 - TEBE Tegelgroothandel

Herhaal eenvoudig je eerdere bestelling

Bestel je vaak hetzelfde in onze dealerwebshop? Dan kun je met een paar klikken je eerdere bestelling herhalen en verwerken. Wel zo makkelijk en efficiënt.

Image IMG 16192 - TEBE Tegelgroothandel